Logotyp till Skypark

2019-02-06T08:49:02+00:00

Skypark

Logotyp till nyöppnad äventyrspark

Skypark i Vaxholm är en rolig och spännande aktivitet där du rör dig uppe i luften mellan träden. Du förflyttar dig mellan plattformar längs banor på olika höjder och med utmanande hinder som balansgång, klättring och ziplines.

I samband med öppning av parken fick Cederström design uppdrag att ta fram en logotyp som speglar äventyrsparken och aktiviteten uppe i träden. Vi jobbade med att få in en känsla av höjd och frihet i logotypen. För att förstärka att man befinner sig högt uppe i luften lade vi även till en himmelsbakgrund som ett element och som kan användas tillsammans med logotypen på hemsida, beachflagga, skyltar med mera. Logotypen togs fram i två olika varianter, en liggande och en stående.

TIDTABELLEN lanseringskampanj

2019-02-05T14:51:14+00:00

TIDTABELLEN

Lanseringskampanj för TIDTABELLEN

TIDTABELLEN är appen med tidtabeller för alla vägfärjeleder som drivs i regi av Trafikverket Färjerederiet. Appen är utvecklad av bolaget Maritid HB.

I samband med lansering av appen fick Cederström design tillsammans med Anne Lindström Marknadskommunikatör i uppdrag att skapa kännedom om appen i syfte att få ökat antal nedladdningar samt användare.

Vi tog fram pressreleaser och enheter för annonsering, affischering, flyers och dekaler samt jobbade med sökordsmarknadsföring i enlighet med vår framtagna kommunikationsplan och visuella identitet.

Logotyp till Victoria Kemi inredningsstylist

2019-02-01T16:24:42+00:00

Victoria Kemi inredningsstylist

Logotyp

Victoria Kemi är frilansande inredningsstylist och önskade en logotyp till sitt egna varumärke.

Slutresultatet blev en symbol, ett sigill, av Victoria Kemis initialer ovanför namnet. Det skapar en känsla av stil, kvalitet och förtroende. Precis som hon önskar att hennes varumärke ska uppfattas.

Logotyp till ToolBoB

2019-02-01T16:18:59+00:00

ToolBoB

Logotyp

ToolBoB hjälper fastighetsägare med kravställningar vid upphandlingar inom belysning och solel. Vilket leder till att fastighetsägare får säkra anläggningar med hög kvalitet, god totalekonomi samt minimal miljöpåverkan.

I samband med uppstarten av företaget fick Cederström design uppdraget att ta fram en logotyp och grafisk profil. ToolBoB önskade en logotyp som förutom associerar till deras verksamhet även visar att de bidrar till en hållbar framtid. Resultatet blev en symbol i blått och grönt som symboliserar vår jord och stad eller fastigheter där lövet förstärker ToolBobs bidrag till en hållbar framtid. Till ordbilden valdes ett modernt typsnitt med mjuka, runda former för att harmoniera med jordens runda form.

 

Profilprogram till ToolBob

2019-02-01T16:12:17+00:00

ToolBob

Grafisk profil

ToolBoB hjälper fastighetsägare med kravställningar vid upphandlingar inom belysning och solel. Vilket leder till att fastighetsägare får säkra anläggningar med hög kvalitet, god totalekonomi samt minimal miljöpåverkan.

I samband med uppstarten av företaget fick Cederström design uppdrag att ta fram en logotyp och tillhörande grafisk profil.

Läs gärna mer om logotypen för ToolBob här.

Logotyp Tidningsmagasinet och Lehtitukku

2016-12-26T17:03:30+00:00

Tidningsmagasinet och Lehtitukku

Logotyp

Tidningsmagasinet.se och Lehtitukku.fi erbjuder tidningsprenumerationer till kampanjpriser på den svenska respektive finska marknaden. Sidorna ägs och drivs av Magazine Promotion Services AB.

Magazine Promotion Services önskade logotyper till deras två webbsidor. Logotypen skulle anpassas både till den svenska som finska sidan. Briefen var att logotypen skulle signalera seriositet och pålitlighet men också enkelhet. Lösningen blev en stilren logotyp med en symbol av ett ”flygande” magasin som får symbolisera enkelheten i att tidningarna skickas till prenumeranterna. Logotypen går i företagets profilfärger, svart, rosa och grönt. Logotypen togs fram i två varianter.

Spara

Vincent Shoe Store

2016-12-07T14:34:47+00:00

Vincent Shoe Store

Formgivning av magasin, folder och CD-konvolut

Vincent är ett skovarumärke designat för barn. Under ett flertal år då företaget drevs av grundarna Thomas Elbaum och Patrick Österman hade jag nöjet att samarbeta med Vincent kring framtagning av trycksaker.

I samband med Vincents 10 års jubileum hade Vincent ett samarbete med popgruppen Alcazar där resultatet blev en cd skiva som delades ut till kunder. Konvolutet innehöll en booklet med information om Vincents produkter m.m. Vincent gav också ut ett eget kundmagasin under ett flertal år.

Cederström designs uppdrag var formgivning, original och tryckoptimering samt kontakter med tryckeriet.

 

Logotyp till Klivet

2016-01-21T22:07:09+00:00

KLIVET

Logotyp

KLIVET är ett nätverk av kvinnliga företagare i Vaxholm, med syfte att samverka, inspirera och engagera kvinnor till ett livskraftigt och hållbart företagande. KLIVET önskade en logotyp till nätverket.

Cederström design tog fram en logotyp med bokstaven K som grafisk symbol. K står för kvinnor, kunskap och KLIVET och färgerna symboliserar mångfalden, kvinnor med olika bakgrund, med olika kompetens och kunskaper. Slutresultatet blev en cirkel av flera K, kvinnor som möts, samverkar, inspirerar och engagerar.

 

Profilprogram till HNH bygg

2016-11-09T07:36:03+00:00

HNH bygg

Profilprogram

HNH bygg AB är en byggfirma i Vaxholm som önskade utveckla sitt profilprogram utifrån befintlig logotyp. HNH Bygg ville att uttrycket skulle kännas tufft och att deras profilfärger, svart och den blå färg som de använder i deras profilkläder, skulle finnas med i profilen.

Resultatet blev ny profil på visitkort, offertmallar, produktblad samt en mapp där allt kan samlas och överlämnas till kund. Tufft och proffsigt för proffsiga byggare.

Till toppen