Hemsida Klokel.se

2016-10-19T18:01:19+00:00

Klokel.se

Elgrossistfirman Rexel har gjort ett aktivt val att vara ledande inom förnybar energi och miljövänliga och smarta lösningar som energieffektiviserar Sverige. Som en del i det önskade dem en hemsida utanför den ordinarie sidan där all information om förnybar energi är samlat, både för privatkunder och slutkunder i näringslivet.

Webbsidan som Cederström design var med och tog fram heter Klokel.se. Den ska föra ut kunskap om förnybar energi inom till exempel solenergi, belysning, laddsystem för elbilar, så kallade smarta byggnader och energimätning i fastigheter samt lösningar inom trygghet och säkerhet.

Cederström design utvecklade hemsidan i WordPress med eget tema i grunden och i samarbete med Sofi Norstedt, PåMedia. Text och flertalet av bilderna levererades av Rexel.

klokel.se

Hemsida för AIE of Sweden

2016-11-08T10:19:37+00:00

AIE of Sweden AB

Ny hemsida

AIE of Sweden är ett företag som arbetar med aktiviteter, incentives och events för framförallt stora företag och grupper. De startade år 2001, då under namnet Aktiviteter i Europa.

AIE of Sweden önskade en hemsida som på ett enkelt och inspirerande sätt visar deras erbjudanden för presumtiva kunder. Vi valde att arbeta med mycket bilder och bildspel som väcker nyfikenhet och ger inspiration. Hemsidan innehåller även en blogg där AIE skriver om deras upplevelser med sina kunder för att hålla sidan aktiv. Sidan är gjord i WordPress med responsiv design för datorskärm, surfplatta och mobil. Utvecklingen av hemsidan gjordes i samarbete med Sofi Norstedt, PåMedia som stod för den tekniska kompetensen. Text och bilder på undersidorna levererades av AIE of Sweden.

aie.se

Katalysator.se

2016-10-20T13:36:37+00:00

Katalysator

Ny hemsida

Louise (Lollo) Lewenhaupt som driver Katalysator arbetar som Chef att hyra. Det kan handla om kortare och längre uppdrag som t.ex. vid omorganisation, chefen går på föräldraledighet eller när chefen plötsligt slutar.

Lollo önskade en hemsida som på ett enkelt och inspirerande sätt visar upp hennes tjänst Chef att hyra. Vi valde att arbeta med illustrationer som förtydligar hemsidans budskap. Illustrationerna har Annika Huett gjort och text levererades av Katalysator. Sidan är gjord i WordPress med responsiv design för datorskärm, surfplatta och mobil.

katalysator.se

Hemsida för Carlia Design och Arkitektur

2016-01-20T21:30:25+00:00

Carlia Design & Arkitektur

Ny hemsida

Carlia Design & Arkitektur grundades 2011 av Jenny Broström. Företaget hjälper kunder att designa privata hem eller kontor när det är dags att bygga om, bygga till eller bygga nytt.

Önskemålet var en snygg, enkel och informativ hemsida som speglar Carlia Design & Arkitekturs varumärke. Sidan är gjord i WordPress med responsiv design för datorskärm, surfplatta och mobil. Sidan är lätt att uppdatera med nya bilder allteftersom Carlia har nya projekt att visa upp.

Utvecklingen av hemsidan gjordes i samarbete med Sofi Norstedt, PåMedia, som stod för den tekniska kompetensen. Text och bilder levererades av Carlia Design & Arkitektur.

carlia.com

Limab.com

2016-10-20T14:20:15+00:00

LIMAB

Ny hemsida

LIMAB är specialiserade på mätsystem och sensorer för att förbättra produktkvaliteten och minska tillverkningskostnaderna inom fyra affärsområden, metall-, byggmaterial- och träindustrin samt väg. LIMAB har huvudkontor i Göteborg men finns representerade över hela världen.

LIMABs önskemål kring hemsidan var att den ska vara användarvänlig och informativ. Kunder och presumtiva kunder ska kunna fördjupa sig kring produkterna och kunna ladda ner broschyrer m.m.

Cederström design utvecklade hemsidan i WordPress i samarbete med Sofi Norstedt, PåMedia. Text och bilder levererades av LIMAB.

limab.com

Hemsida för ProXecutive

2017-01-24T13:02:58+00:00

ProXecutive Consultants AB

Ny hemsida

ProXecutive hjälper företag att hitta ny energi, att förändras, utvecklas och växa. De erbjuder den bästa kompetens du kan hitta inom verksamhetsutveckling, management och inom det finansiella tjänsteområdet.

När ProXecutive hade uppdaterat sin varumärkesprofil och logotyp önskade de en hemsida som speglade deras nya image. Målet med hemsidan är att besökaren snabbt och överskådligt ska kunna informera sig om deras tjänster och kompetenser. Hemsidan gjordes i WordPress och är i responsiv design för datorskärm, surfplatta och mobil.

Utvecklingen av hemsidan gjordes i samarbete med Sofi Norstedt, PåMedia, som stod för det tekniska och Malin Hallare som ansvarade för texter.

proxecutive.se