God visuell kommunikation når fram

Cederström design hjälper företag och organisationer, stora som små, att nå ut till sin målgrupp främst genom visuell kommunikation. Det kan vara att ta fram en visuell strategi, designa en logotyp, ett profilprogram eller ta fram trycksaker som t.ex. broschyrer, foldrar, kundtidningar eller en hemsida som speglar företagets identitet, berör och når fram.

Om Cederström design

Det är jag, Eva-Lotta Cederström, som är navet i Cederström design. Jag skapar kreativa designlösningar utifrån ett strategiskt tänk. Min styrka är att jag har en helhetssyn på kommunikation. Jag är diplomerad från Grafiska linjen, GI, samt från Marknadskommunikationslinjen, IHR, Stockholms universitet. Därutöver har jag många års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring av marknadsledande varumärken, både som anställd, frilansare och underkonsult.

Till min hjälp har jag ett stort nätverk med kompletterande kompetenser, it-tekniker, fotografer, filmare, skribenter, projektledare, originalare och många fler. Cederström design kan leverera alla typer av kommunikationsinsatser och inget uppdrag är för litet eller för stort.

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer. Jag är alltid öppen för nya spännande möten, uppdrag och samarbeten.

Tillsammans når vi resultat!