Några kunder har ordet

Under våra drygt sexton år i branschen har vi haft nöjet att samarbeta med många spännande varumärken och härliga människor i olika branscher. Här är några ord från ett urval av våra kunder kring vårt samarbete. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Tidningsmagasinet, tidningsprenumerationer till kampanjpriser

”I samband med att vi tog fram nya sajter hade vi behov av nya fräscha logotyper. Det var viktigt för oss att logotypen fungerade med båda våra varumärkesnamn och både på den svenska och den finska marknaden. Vi är mycket nöjda med det arbete som Eva-Lotta på Cederström design gjort åt oss. Vi fick ett professionellt intryck direkt från start och detta följde med genom hela projektet. Eva-Lotta hjälpte oss att reflektera över varumärket vilket sedan tog sig uttryck i logotyper som vi är mycket nöjda med. Vi rekommenderar varmt Cederström design till andra företag i behov av logotyp!”

Johan Sundblom, E-commerce & Digital Marketing

Logo Tidningsmagasinet

Tenö Varv – från statligt ägande till Tenö Varv AB

Uppdraget för Cederström design var att tillsammans med oss ta fram en uppdaterad värdegrund och att skapa en ny, distinkt grafisk profil. Fokus på nutid och framtid, men med en koppling till företagets nästan 50-åriga historia. Utifrån detta skapades bl.a. en ny webbsida, tryckt informationsmaterial, annonser, profilkläder och mässmaterial.

”Cederström design har haft en stor och viktig roll i processen. Trots tidspress har Eva-Lotta tagit fram genomarbetade, kreativa och effektiva lösningar på alla delar i marknadsföringsprojektet. Alltid med högsta kvalitet på formgivningen, hand i hand med de sammanhållande delarna i den grafiska profilen. Alltid tydligt. Alltid kostnadseffektivt. Alltid väldokumenterat.

Det är givande och väldigt roligt att samarbeta med Cederström design, i både professionell och personlig form. En strategisk och kreativ partner som är både lyhörd, driven och har fötterna alldeles lagom mycket på jorden. Det är också oerhört skönt att alltid veta att projekten drivs framåt som planerat och levereras med rätt kvalitet i rätt tid.

Jag rekommenderar varmt Cederström design som marknadsföringspartner!”

Kerstin Ahlberg, f.d. Marknadschef Tenö Varv

Gigamedia, ett varumärke inom data- och telebranschen

Rexel Sverige AB ingår i den franska världsledande elgrossistkoncernen Rexel och har på den svenska marknaden två av landets största elgrossister. Rexel har i Sverige totalt cirka 700 anställda på 66 platser i landet och en årlig omsättning på ca 3,8 miljarder SEK. Vi arbetar med Sveriges ledande leverantörer av el-material samt marknadsför 3 egna varumärken inom belysning, data/tele/säkerhet samt verktyg.

”I samband med lansering av nytt varumärke (Gigamedia) fick Cederström design i uppdrag att ta fram en grafisk profil samt ett visuellt uttryck. I uppdraget ingick också att ta fram marknadsmaterial såsom hemsida, produktkatalog och annonser. Lansering av varumärket ägde rum i början av 2011 med en annonskampanj i branschtidningen Elinstallatören och blev mycket uppmärksammad. Cederström design har sedan dess haft detta uppdrag och har producerat allt material vid nya lanseringar och ny produktkatalog. Vi är mycket nöjda på det sätt Cederström design har utfört uppdraget och kan varmt rekommendera deras tjänster. Cederström design är delaktig i den enorma framgång varumärket har haft och har på den Svenska marknaden och är idag etablerat i branschen och bland det tre största inom tele/data när det gäller passiva nätverksprodukter.”

Gunnar Axelsson, Business Development Gigamedia Sverige

PEAK utbildningar – Självledarskap 3.0

”Under uppstarten av PEAK Utbildningar i Sverige fick vi mycket proffsig hjälp med både varumärkesstrategi, hemsida och marknadsföringsmaterial av Eva-Lotta Cederström, Cederström design. Eva-Lotta är mycket kreativ och proffsig i sitt yrkesutövande. Hon har en förmåga att lyssna in och snabbt återkomma med idéer och olika förslag som var ovärderligt för oss i de olika stegen i vår beslutsprocess.

Under ”resans gång” har vi utvecklat ett mycket gott samarbete där hon numera alltid är inkopplad när vi utvecklar nya produkter runt vårt varumärke. Alltid positiv, snabb och hög servicenivå att hjälpa till när det kört i hop sig.

Vi lämnar Eva-Lotta de varmaste rekommendationerna”

Gunilla Turner, CEO TurnerAround Consulting

Gymnastikförbundet – Svensk Gymnastik – rörelse hela livet

”Jag har anlitat Eva-Lotta i mer än 10 år nu i olika roller. Senast som marknadschef på Svenska Gymnastikförbundet. Eva-Lotta har förmågan att förstå vad jag vill ha även när jag själv är lite osäker, hon förstår vilka begränsningar och vilka möjligheter som finns och presenterar alltid bra förslag med snygg design. Vi har jobbat tillsammans med flera olika varumärken och tagit fram logotyper & grafiska profiler. Eva-Lotta har hjälpt oss med design, original och tryck av åtskilliga annonser, foldrar, produktblad, modeller, inbjudningar m.m. Hon har en bred och mycket god kompetens kring varumärkesarbete, marknadsföring och grafisk kommunikation vilket gör det tryggt och roligt att samarbeta med henne. Jag kan vända mig till Eva-Lotta och få hjälp med både kreativ idé och utförande och kan alltid räkna med smidigt samarbete och snabb leverans.”

Anne Lindström, f.d. Marknadschef Gymnastikförbundet

Trycksaker Gymnastikförbundet