TIDTABELLEN lanseringskampanj

2019-02-05T14:51:14+00:00

TIDTABELLEN

Lanseringskampanj för TIDTABELLEN

TIDTABELLEN är appen med tidtabeller för alla vägfärjeleder som drivs i regi av Trafikverket Färjerederiet. Appen är utvecklad av bolaget Maritid HB.

I samband med lansering av appen fick Cederström design tillsammans med Anne Lindström Marknadskommunikatör i uppdrag att skapa kännedom om appen i syfte att få ökat antal nedladdningar samt användare.

Vi tog fram pressreleaser och enheter för annonsering, affischering, flyers och dekaler samt jobbade med sökordsmarknadsföring i enlighet med vår framtagna kommunikationsplan och visuella identitet.

Vincent Shoe Store

2016-12-07T14:34:47+00:00

Vincent Shoe Store

Formgivning av magasin, folder och CD-konvolut

Vincent är ett skovarumärke designat för barn. Under ett flertal år då företaget drevs av grundarna Thomas Elbaum och Patrick Österman hade jag nöjet att samarbeta med Vincent kring framtagning av trycksaker.

I samband med Vincents 10 års jubileum hade Vincent ett samarbete med popgruppen Alcazar där resultatet blev en cd skiva som delades ut till kunder. Konvolutet innehöll en booklet med information om Vincents produkter m.m. Vincent gav också ut ett eget kundmagasin under ett flertal år.

Cederström designs uppdrag var formgivning, original och tryckoptimering samt kontakter med tryckeriet.

 

Folder och budskap på vattenflaska

2016-01-20T21:17:29+00:00

MarLaw

Copy, design och tryck

MarLaw – Advokatfirman för Marknadsrätt, är Sveriges enda advokatbyrå som uteslutande arbetar med marknadsrätt och dess anslutande rättsområden.

MarLaw önskade en folder som de kan dela ut till presumtiva kunder och som på ett enkelt och attraktivt sätt sammanfattar deras erbjudanden och tjänster. De önskade även hjälp med budskap på de vattenflaskor de har som give away.

Utifrån deras grafiska profil tog Cederström design fram ett grafiskt uttryck för folder och budskap på vattenflaska. Katarina Varenius, Vännerna på Varenius AB, stod för folderns copy. Foldern levererades tryckt och klar.

 

Trycksaker Gigamedia

2016-01-19T22:25:43+00:00

Gigamedia

Visuell identitet inklusive design av trycksaker och hemsida. Löpande produktion av trycksaker.

Gigamedia är ett varumärke inom Rexel Sverige AB som ingår i den franska världsledande elgrossistkoncernen Rexel. Gigamedia är ett varumärke inom data- och teleprodukter.

När varumärket Gigamedia lanserades på den svenska marknaden i början av 2011 fick Cederström design i uppdrag att ta fram en visuell identitet anpassat för den svenska marknaden. Inom samma uppdrag tog vi fram marknadsföringsmaterial som t.ex annonskampanj, produktkatalog samt design av hemsida. Cederström design har fortsatt fått förtroendet att ta fram Gigamedias annonser, uppdatering av produktkataloger, foldrar, butikskampanjmaterial och annat.

 

Design av trycksaker Monimo

2016-12-07T14:26:54+00:00

Monimo

Design av trycksaker

Monimo är ett svenskt företag som designar varma, smarta och vattentäta filtar och handvärmare i lyxig fuskpäls och tåligt material. Produkterna passar både för vuxna som barn och för husdjuret.

När Monimo skulle utveckla sin hemsida och webbutik fick Cederström design i uppdrag att ta fram en visuell identitet som underlag till webbyrån. Den visuella identiteten har sedan använts till att ta fram flyers, affischer, visitkort samt etiketter för produkterna.

Foldrar och broschyrer till Gymnastikförbundet

2016-01-19T23:06:23+00:00

Gymnastikförbundet

Broschyrer, foldrar, annonser m.m.

Gymnastikförbundet är en av Sveriges största idrottsorganisationer med cirka 226 000 aktiva medlemmar i 1100 föreningar över hela landet. Gymnastikförbundet har en övergripande profilering men arbetar också med ett flertal underliggande varumärken för olika målgrupper och verksamheter (Gymmix, Bamsegympa, GympaKidz, PKTR).

Cederström design har sedan 2012 haft förtroendet att få vara med och ta fram många trycksaker för Gymnastikförbundet. Det har ofta inneburit formgivning av foldrar och broschyrer som beskriver verksamheten och presenterar deras utbud av utbildningar, evenemang och produkter. Under åren har vi också producerat ett flertal annonser, produktblad och spel. Utmaningen är att vara kreativ inom den grafiska profil som finns framtagen.

 

 

 

Butiks och återförsäljarmaterial för Levi’s

2016-11-08T10:19:37+00:00

Levi´s

Trycksaksproduktion

Under åren 2005 till 2008 hade Cederström design nöjet att samarbeta med Levi Strauss Sweden och ta fram butiks- och återförsäljarmaterial för varumärket Levi´s.

I uppdraget ingick att regelbundet formge och distribuera det tryckta nyhetsbrevet Blueprint News som gick ut till alla återförsäljare i Norden, liksom utbildningsmaterial och säljverktyg för butikspersonal. Vi hade också nöjet att vara med och ta fram butiksmaterial som skyltar, storlekskort och presentkort, annonsoriginal och mycket annat. Formgivningen skedde alltid utifrån Levi’s designmanual. Vi levererade original samt skötte produktionsledning och upphandling av tryck.

Tenö Varv

2016-11-08T10:19:37+00:00

Tenö Varv

Informationsmaterial

Tenö Varv är ett varv som underhåller, renoverar och reparerar för svensk yrkessjöfart och har funnits sedan 1967. I samband med att Tenö Varv gick från statligt ägt varv till privatägt önskade de ta fram nytt sälj- och  informationsmaterial.

Utifrån Tenö Varvs nya värdegrund och visuella identitet tog vi fram en informationsfolder om varvet och deras tjänster samt en mapp för snygg och proffsig förpackning av offerter och anbud.

Se gärna mer under Tenö Varv grafisk profil.

Inbjudan och pressmaterial för Alt Grönt

2016-11-08T10:19:37+00:00

Alt Grönt

Inbjudan och pressmaterial

Alt Grönt är en av Sveriges största ekologiska livsmedelsgrossister med ett komplett sortiment av ekologiska produkter och levererar mat till bland annat restauranger och förskolor.

I samband med Alt Grönts invigning av ett nytt lager och kylrum önskades en inbjudan som gick ut till alla deras kunder, leverantörer och andra intressenter samt ett pressmaterial. Vi tog då fram ett inbjudningskort tryckt på returpapper med ekokänsla samt en mapp av samma material för pressmaterialet. Malin Hallare stod för copy.

Butiks- och återförsäljarmaterial för Levi’s Girls

2016-11-08T10:19:37+00:00

Levi’s Girls

Butiks- och återförsäljarmaterial

Under åren 2005 till 2008 hade Cederström design nöjet att samarbeta med Levi Strauss Sweden med att ta fram butiks- och återförsäljarmaterial för varumärket Levi´s Girls.

Uppdraget innefattade bland annat att formge utbildningsmaterial och säljverktyg för butikspersonal samt butiksmaterial som skyltar och reklamfoldrar. All formgivning utgick från Levi’s Girls designmanual. Vi gjorde original samt skötte produktionsledning och upphandling av tryck.

Till toppen