Utvecklingen av Aggers Tapetserarverkstads hemsida pågår för fullt. För ett par veckor sedan var jag med när fotograf Jenny Unnegård fotograferade en soffa som är under renovering. Tapetserarmästare Jenny Agger ska visa på sin hemsidan, steg för steg, hur det går till att renovera en soffa. Från att byta resårhus, stoppning och att klä om den i tyg och allt däremellan.

Djur och en fågel har fått vara med vid fotograferingen 🙂  En fågel satte sig på soffans armstöd vid första fotograferingstillfället, vid andra kom grannens katt och ville vara med och under tredje fotograferingen fick min hund Hugo agera modell. Idag fick jag se resultatet av den bilden och den blev jättefin. Hugo är ju en riktigt ståtlig modell.

Nu väntar jag med spänning på resten av bilderna så jag kan lägga upp detta case och slutföra hemsidan för Aggers Tapetserarverkstad.

Vill ni se hur det blev kan ni gå in på aggerstapetserarverkstad.se

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara